استراتژی سئو

Rate this post
استراتژی سئو ، فرایندی است که شما باید دنبال کنید تا با به دست آوردن ترافیک ارگانیک از موتورهای جستجو به حداکثر ظرفیت بازدید از وبسایت تان برسید.

محتوا بخش مهمی از یک استراتژی سئو می باشد و داشتن یک استراتژی SEO مهم است زیرا به شما کمک می کند تا در هنگام تولید محتوا در مسیر خود باشید. به جای ایجاد آنچه شما فکر می کنید مردم به دنبال آن هستند ، استراتژی شما تضمین می کند که محتوایی را ایجاد می کنید که مردم به دنبال آن هستند.

برای بازاریابی محتوا ، یک استراتژی SEO بخش مهمی از پازل است زیرا بدین ترتیب است که محتوای شما در وهله اول به ویژه در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERPs) دیده می شود. اگر محتوای شما پراکنده و سازماندهی نشده باشد، ربات های موتورهای جستجو برای نمایه سازی سایت شما ، شناسایی حوزه قدرت و رتبه بندی صفحات سایت شما دچار مشکل می شوند.

مراحل تهیه یک استراتژی سئو

یک استراتژی سئو دقیق به شما کمک می کند تا به این سوالات پاسخ دهید:

شما الان در در چه جایگاه سئویی هستید؟
برای رسیدن به چه جایگاهی تلاش می کنید؟
چگونه به جایگاه سئو مدنظرتون خواهید رسید؟
همچنین هر استراتژی باید دارای سه جنبه کلیدیباشد که هنگام برنامه ریزی باید به آنها توجه کنید:

  1. چارچوب زمان
  2. بودجه
  3. منابع

هر کدام می توانند بر ظاهر استراتژی شما تأثیر بگذارند و برای دستیابی به اهدافی که تعیین کرده اید باید در کنار برنامه خود در نظر گرفته شوند.

ما قصد داریم یک فرآیند اثبات شده را به اشتراک بگذاریم که می توانید برای شروع آن را دنبال کنید.

راهنمای 10 مرحله ای ما برای استراتژی سئو شامل موارد زیر است:

1. جایگاه فعلی سئوی وبسایت خود را بررسی کنید.

رتبه سئو

اگر نمی دانید که سایت شما در حال حاضر چگونه عمل می کند، تقریباً غیرممکن است که استراتژی سئو موفق را برای ارتقاء سطح بعدی آن آماده کنید.

به همین دلیل ، توسعه استراتژی شما باید با مقایسه عملکرد فعلی شما آغاز شود. به عنوان یک مبنای اولیه ، باید عملکرد را در موارد زیر معیار قرار دهید:

دید ارگانیک
رتبه بندی کلمات کلیدی
تقسیم ترافیک ارگانیک در مقابل سایر ورودی های سایت
از ابزار تحقیقات ارگانیک مانند سرچ کنسول، آنالیتیکس و  Semrush برای جمع آوری این اطلاعات که برای ساختن استراتژی خود نیاز دارید می توانید استفاده کنید. این ابزارهای به شما این دیگاه را می دهند سایت شما در بازه های زمان چه تغییراتی کرده است و عملکرد آن در حال حاضر چگونه است.

2. استراتژی های سئو رقبای خود را تجزیه و تحلیل کنید

این یکی از معیارهای سئو عملکرد شما است. کاری که بازاریابان هوشمند وقت می گذارند تا عملکرد و استراتژی های رقبای خود را تجزیه و تحلیل کنند تا مشخص کنند کجا برنده هستند و کجا نیستند.

بنابراین ، از کجا شروع می کنید و چگونه باید رقبای خود را تجزیه و تحلیل کنید؟

لیستی از رقبای خود تهیه کنید. به احتمال زیاد شما می توانید این کار را از طریق تحقیقات گسترده تر رقبا که کسب و کار شما انجام داده است ، انجام دهید. با این وجود ، ارزش آن را دارد که تجزیه و تحلیل رقبای SERP خود را تکمیل کنید (اینها مشاغلی هستند که کلمات کلیدی قوی با شما همپوشانی دارند).

و همچنین از ابزارهایی مثل الکسا،  کیورد گپ، ماز و … برای دستیابی اطلاعات کلی درباره رقبا خود که در چه جایگاه رتبه بندی قرار دارند یا اینکه در چه کلمات کلیدی بالاترنی رتبه را دارند استفاده کنید .

3. اهداف و KPI های خود را تنظیم کنید

هدف سئو

تعیین اهداف و KPI ها شاید مهمترین بخش در ایجاد یک استراتژی SEO باشد.

شما باید بدانید که می خواهید به کجا برسید تا بتوانید هم برنامه ای برای رسیدن به آن برنامه ریزی کنید، بلکه بتوانید موفقیت و پیشرفت خود را  بسنجید و بدانید که چه زمانی به اهداف خود می رسید.

اما اجازه دهید تفاوت بین اهداف و KPI ها را تعیین کنیم زیرا شما واقعاً باید هر دو را تنظیم کنید.

اهداف = نتیجه نهایی که می خواهید به آن برسید
KPIs = معیارهایی که پیشرفت را در جهت اهداف شما نشان می دهد
در حالی که این موارد اغلب در مورد SEO به کار می روند ، شما باید هر دو را در مرحله ایجاد استراتژی سئو خود نیز تنظیم کنید.

4. کلمات کلیدی و صفحات اصلی خود را مشخص کنید

کلمات کلیدی

هنگامی که اهداف و KPI های خود را تعیین کردید ، وقت آن است که مستقیماً به سراغ تحقیقات کلمات کلیدی بروید و در درجه اول ، کلیدواژه های اصلی سایت خود را که می خواهید در آنها دارای جایگاه بالایی باشید را مشخص کنید.

یافتن و تحقیق کلمات کلیدی در حوزه کاری سایت خود را با دقت بررسی کنید تا بتوانید استراتژی سئو موفقی داشته باشید و می توانید از ابزاری مانند کیورد تولز گوگل، الکسا ،Semrush و … استفاده کنید.

 

5. عبارات کلیدی بلند را بیابید ( Long-Tail Keywords )

عبارات کلیدی

همانطور که می دانیم محتوا بخش اصلی موفقیت در سئو یک وبسایت می باشد و باید با نگاه ویژه ای آن را در استراتژی سئو خود بگنجانیم .

از این رو استفاده از تک کلمات کلیدی در محتوا به تنهایی کمی روش قدیمی  به حساب می آید و ما باید استراتژی خود در نوشتن محتوا را به سمت عبارت کلیدی ببریم که معمولا از 3 الی 4 کلمه تشکیل شده است و این روزها استقبال زیادی از سمت مخاطب هدف ما در هنگام سرچ موضوع مورد نظرشان شده است .

در پیدا کردن عبارت کلیدی یا لانگ تیل ها هم می توان مانند تحقیق کلمات کلیدی از ابزارهایی مانند پیشنهدات خود گوگل، سرچ کنسول و … استفاده کرد.

6. محتوای موجود سایت خود را بررسی کنید

ادیت محتوای قدیمی سایت

قبل از شروع به ایجاد محتوای تازه، توصیه می شود محتوای قبلی خود را یکبار بطور کامل بررسی کنید  چون یک محتوای کپی یا اشتباه ممکن مانع رشد وبسایت شما شود .

پس با دقت به بررسی محتوای قدیمی سایت خود کنید و آن ها را بطور دقیق از نظر کلمات کلیدی، ، غلط های املایی و… بررسی کنید و اگر دارای ایراداتی هست آن ه را حتما برطرف و اصلاح کنید.

دقت داشته باشید بهبود محتوای موجود اغلب نتایج سریع تری را نسبت به ایجاد چیز جدید به دنبال دارد.

 

7. آیتم های سئو را در صفحه خود درست کنید

سئو داخلی

بین ایجاد محتوای عالی و سئوی داخلی یک خط باریک وجود دارد ، اما از این واقعیت که باید مطمئن شوید که این عناصر را در راستای استراتژی کلمات کلیدی خود بهینه کرده اید ، فاصله نمی گیرید.

و به طور خلاصه ، SEO در صفحه فقط بهینه سازی است مانند :

  • برچسب های عنوان
  • توضیحات متا
  • برچسب های H1/H2/H3
  • پیوند یا همان لینک های داخلی و خارجی

8. مسائل فنی سئو را بیابید و برطرف کنید

سئو تکنیکال

اگر سایت شما دارای مشکلات فنی سئو  است ، این موارد می توانند عملکرد سایت را محدود کرده و در صورت رفع این موارد از رتبه بندی آن جلوگیری کنند.

در این مورد می توانید از ابزار های مختلفی که سئوکاران در این رابطه استفاده میکنند، استفاده کنید مانند:

 سرچ کنسول: با سرچ کنسول و رفع خطاهای آن می توانید بسیاری از مسائل فنی سئو را بیابید و از خطاها یا مشکلاتی که ممکن است مانع جلوگیری از سایت شما شود، جلوگیری کنید.

جی تی متریکس: با استفاده ازاین ابزار می توانید سرعت سایت خود را آنالیز و با استفاده از اطلاعاتی  که به شما می دهد باعث  افزایش سرعت سایت خود  که یکی از فاکتورهای مهم سئو سایت است بشوید.

9. بررسی سئو خارجی بخصوص بک لینک ها

بک لینک های سایت

بک لینک های یک سایت یکی از سه فاکتور رتبه بندی برتر گوگل است و واقعیت این است که شما برای دستیابی به جستجوهای رقابتی بدون استراتژی سئو بک لینک قوی نخواهید به موفقیت صد در صد برسید.

این بدان معناست که اگر می خواهید رشد کنید و اهداف خود را برآورده کنید ، باید برنامه ای تهیه کنید که به شما در کسب بک لینک با کیفیت کمک کند.

بسیاری از تاکتیک های مختلف وجود دارد که می توانید از آنها برای به دست آوردن بک لینک به سایت خود استفاده کنید و حتما دقت داشته باشید از بک لینک های معتبر بدون دور زدن قوانین گوگل به سایت خود استفاده کنید زیرا هوش مصنوعی گوگل در این موضوع بسیار دقیق و حساس عمل می کند.

بک لینک اشتباه قدرت نابود کردن سایت شما را بطور کامل دارد پس آن را حرفه ای و دقیق انجام دهید.

 

10. استراتژی خود را تجزیه و تحلیل و اصلاح کنید

آنالیز سئو

هنگامی که استراتژی خود را ایجاد کردید و شروع به کار از طریق اجرای تاکتیک ها کردید ، باید زمانی را برای تجزیه و تحلیل و اصلاح منظم آن اختصاص دهید.

هیچ کمپین SEO هرگز “به پایان نرسیده است” و همیشه فرصت هایی برای ادامه رشد وجود دارد. چه ایجاد محتوای جدید ، بهینه سازی یا بهبود آنچه قبلاً ایجاد کرده اید ، یا اطمینان از عدم بروز مشکلات فنی ، باید دائماً کارهایی را که انجام می دهید ارزیابی کرده و اصلاح کنید تا از موفقیت آن اطمینان حاصل کنید.

آیا به یاد دارید که اهداف و KPI ها را در ابتدای ایجاد استراتژی خود تعیین کرده اید؟

شما باید اطمینان حاصل کنید که این موارد را حداقل ماهانه اندازه گیری کرده و گزارش می دهید تا بتوانید مطمئن شوید که پیشرفت شما در مسیر رسیدن به اهداف شما است. طرز فکر بهبود مستمر را اتخاذ کرده و تلاش خود را بر دستیابی به رشد متمرکز کنید.

بدون استراتژی SEO ، شما کور کار می کنید.

برای ایجاد یک استراتژی که به همه اعضای تیم شما کمک می کند تا اهداف بلند مدت کانال و نحوه رسیدن به آن را درک کنید ، وقت بگذارید. تعیین استراتژی همه چیز در مورد انتقال آنچه قرار است انجام دهید به گونه ای است که برای چندین ذینفع منطقی باشد و تمرکز واضح را برای همه افراد درگیر ایجاد کند.

و در آخر دقت به نکته زیر خیلی مهم و کارگشا می باشد :

استراتژی سئو تلفن همراه

سئو موبایل

امروزه با پیشی گرفتن استفاده افراد از تلفن همراه به جای استفاده از کامپیوتر و لب تاب، سئوی موبایل عامل مهمی است که هنگام ایجاد استراتژی سئو کلی خود باید به آن توجه داشته باشید.

بهینه سازی تلفن همراه شامل این است که سایت و محتوای سایت شما در دسترس بازدیدکنندگان در دستگاه های تلفن همراه باشد ، بنابراین آنها می توانند همان تجربه و ارزش یکسانی را که در  مرورگرهای دسکتاپ دریافت کننددر تلفن همراهشان نیز داشته باشند.

بهینه سازی تلفن همراه بسیار مهم است، زیرا خزنده های گوگل در سال های اخیر برای رتبه بندی سایت شما  الویت اولشان تلفن همراه است. این بدان معناست که الگوریتم های گوگل به جای فهرست بندی روی صفحه دسکتاپ، هنگام فهرست بندی و رتبه بندی صفحات برای SERP ها از نسخه تلفن همراه سایت شما استفاده می کند.

علاوه بر این، 61 درصد از جستجوهای جستجوی گوگل در ایالات متحده در دستگاه های تلفن همراه رخ می دهد. بنابراین، با در نظر گرفتن همه موارد، استراتژی SEO شما بدون اولویت بندی بهینه سازی تلفن همراه بی اثر خواهد بود.

در حالی که این یک فرایند کاملاً جدا نیست، اما ملاحظات متفاوتی برای سئوی موبایل وجود دارد مانند نظارت بر سرعت صفحه ، طراحی سایت پاسخگو یا همان رسپانسیو بودن، SEO محلی و ایجاد محتوا با کیفیت بالا ، صرف نظر از دستگاهی که در آن مشاهده می شود.

برای دستیابی به اهداف تجاری خود ، اعم از به دست آوردن موقعیت های برتر در SERP ، افزایش ترافیک ارگانیک یا بهبود درآمد ارگانیک ، مهم است که نقشه راه خود را برای رسیدن به اهداف خود مشخص کنید. شما باید یک استراتژی SEO ایجاد کنید.

اغلب بین واژه های استراتژی و تاکتیک ها نوعی سردرگمی وجود دارد ، زیرا بسیاری به اشتباه تصور می کنند که استراتژی مجموعه ای از تاکتیک ها است. آن اشتباه است؛ یک استراتژی SEO خوب به شما کمک می کند تا تصویر بزرگتر را تشخیص دهید. یک استراتژی محکم به شما کمک می کند تا به این سوالات پاسخ دهید:

شما حالا کجا هستید؟
برای رسیدن به کجا نیاز دارید؟
چطور به آنجا می روی؟
همچنین سه جنبه کلیدی از استراتژی شما وجود دارد که هنگام برنامه ریزی نیز باید به آنها توجه کنید:

چارچوب زمان
بودجه
منابع
هر کدام می توانند بر ظاهر استراتژی شما تأثیر بگذارند و برای دستیابی به اهدافی که تعیین کرده اید باید در کنار برنامه خود در نظر گرفته شوند.

 

ما در  منشور برای تدوین، اجرا و کنترل استراتژی سئو  در کنار شما هستیم.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    خانه خدماتارتباط با ما